top of page

ELHALASZTJUK AZ ÁPRILISRA TERVEZETT BUDAPESTI ÉLET MENETÉT


Az Élet Menete Alapítvány közleménye


Az elmúlt napokban nemzetközi szervezetünk vezetői hosszas mérlegelését követően - a résztvevők veszélyeztetettségi biztonságát figyelembe véve - arra a döntésre jutottak, hogy lemondják az idei nemzetközi Élet Menete megemlékezés sorozatot, melyre egyébként a nemzetközi szervezet fennállása óta, 31 éve nem volt példa.


Mivel mindennél fontosabb az emberek fizikai biztonsága és egészségi állapota, bármiről is legyen szó, biztosak vagyunk abban, hogy jó döntést hoztak.

Mi Magyarországon 18 éve működtetjük alapítványunkat, nemzetközi szervezetünk előírásait és szempontjait tiszteletben tartva, követve.


Az elmúlt időszakban alapítványunk munkatársai napi szinten egyeztetik és követik a koronavírussal kapcsolatos híreket és a nemzetközi és a hazai eseményeket és fejleményeket, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központtal is kapcsolatban vagyunk.

A mai napon arra a döntésre jutott alapítványunk, hogy mivel semmi nem olyan fontos, mint az emberi életek és az egészség megóvása, ezért a 2020. április 19. napjára tervezett budapesti Élet Menete emléksétát - valamennyi szóba jöhető szempontot alaposan mérlegelve - nehéz szívvel de el kell halasztanunk.


Tisztelettel kérjük elsősorban a holokauszttúlélők, de minden jóérzésű ember megértését, és reménykedünk abban, hogy hamarosan sort keríthetünk az "Élet Menetére" Budapesten.
Legutóbbi hírek
Archívum
Keresés címkék alapján
Kövess minket!
  • Facebook Basic Square
bottom of page