top of page

FONTOS INFORMÁCIÓK A BUDAPESTI ÉLET MENETÉRŐL


Április 24-én ott lesz velünk a nagy színpadon Oláh Ibolya, Födő Sándor és Furák Péter is. Ők teszik még emlékezetesebbé a budapesti Élet Menetét!:)Bemutatjuk nektek a 2022. évi budapesti Élet Menete műsorvezetőjét, Horváth Noémi Rebekát.

Rebekával a Svéd Követség Ungt Kurage díjátadóján találkoztunk, ahol ő maga is díjazott volt. Egy csodálatos verset szavalt, amit saját maga írt. A versíráson kívül meseírással is foglalkozik. Egyik meséje megjelent a Meseország mindenkié c. kötetben is, valamint az április 24-i alkalomra is egy különleges verssel is készül, amit nagy izgalommal várunk!:-)Április 24- én egy nagyon különleges környezetben és helyszínen fog Oláh Mónika a Sabbáth Shong Klezmer Band Együttes hegedűművésze játszani a Menet útvonalán. Nagyon készülünk rá, reméljük emlékezetes lesz mindannyiunk számára.

Tisztelt Holokauszt Túlélők!


Minden évben hatalmas megtiszteltetés számunkra, amikor Önök velünk tartanak a budapesti Élet Menete felvonulásunkon. Az idei évben is mindent elkövetünk azért, hogy akik igénylik, elektromos kisautókkal tartsanak velünk a 2022. évi Élet Menetén!


Kérjük Önöket, hogy akik szeretnék igénybe venni az elektromos kisautókat, a lili@eletmenete.hu címre küldjék el nevüket és telefonszámukat, hogy munkatársunk felvehesse Önökkel a kapcsolatot, illetve megbeszéljék a részleteket.


Megkülönböztetett tisztelettel és nagy szeretettel várjuk Önöket!

Az Élet Menete csapataNagy örömünkre a Lauder iskola fantasztikus Sirim kórusa, Rév Kata és Bíró Eszter vezetésével is velünk lesz április 24- én a Budapesti Élet Menetén. A gyerekek már nagyban próbálnak az eseményre.
....És még Király Viktor is ott lesz velünk április 24- én! :)


Emlékeztető a pontos időpontról és helyszínről:


A 2022-es budapesti Élet Menete Időpontja: 2022.04.24 17.00 Találkozó: Embermentők szobornál Budapest Újpest rakpart es Gogol utca sarok

Innen együtt vonulunk a Margitszigetre a Hajós Alfrédről elnevezett uszoda elé.


Comments


Legutóbbi hírek
Archívum
Keresés címkék alapján
Kövess minket!
  • Facebook Basic Square
bottom of page