top of page

KÉZDY GYÖRGY DÍJÁTADÓ ÜNNEPSÉG 2021

Sajnos a koronavírus miatt vendégeink biztonsága érdekében csak szűk körben szerveztük meg rendezvényünket a Radnóti Miklós Művelődési Központban. Köszönet a XIII. kerület Önkormányzatának, hogy már második alkalommal adta rendelkezésünkre ezt a nagyon szép épületet. Polgármester urat és az önkormányzatot Csiga Gergely, alpolgármester úr képviselte rendezvényünkön.

A koronavírus az elmúlt évben megakadályozta, hogy alapítványunk egyik alapítójáról, Kézdy György művész úrról elnevezett díjunkat átadjuk, és ezt az elmaradást pótoltuk azzal, hogy az idei díjazottjainkkal együtt kerültek elismerésre a 2020-as év kitüntetettjei.

A 2020. évi díjazottakat Hegedűs D. Géza, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, alapítványunk kuratóriumának tagja, az idei díjazottakat pedig Gordon Gábor, az alapítvány vezetője méltatta.

A 2020. évben Kézdy György díjjal elismert barátaink:
2021. év díjazottjai lettek:

Az Élet Menete Alapítvány kuratóriuma nevében gratulálunk mindenkinek! A díjátadást követően Müller Péter Kossuth-díjas író olvasott fel legutóbbi könyvéből, majd fia, Müller Péter Sziámi és Darvas Ferenc zongoraművész előadását hallhattuk.

A díjátadást és az előadást követően díszvacsorán láttunk vendégül minden meghívottat.

Reméljük 2022-ben már minden a helyére kerül, és mindenféle korlátozások nélkül dolgozhatunk azokért a célokért, melyek az alapító okiratunkban szerepelnek.

Comments


Legutóbbi hírek
Archívum
Keresés címkék alapján
Kövess minket!
  • Facebook Basic Square
bottom of page