top of page

TEDD JOBBÁ A

VILÁGOT VELÜNK!

Budapesten élsz? Legyél te is önkéntes Az Élet Menete Alapítványnál! Időszakos rendezvényeinkkel elősegítjük a tolerancia és a múltfeldolgozás folyamatát. Ha nem lennének helyben lelkes, elkötelezett, önkéntes segítőink, mi magunk sem tudnánk megvalósítani a nagyobb céljainkat.  Ha már régóta keresed, hogy hol lehetnél évi 1-2 alkalommal önkéntes, akkor most megtaláltad.

Mivel programjaink nagy része a fővároshoz kötődik, ezért elsősorban budapestiek és környékbeliek jelentkezését várjuk.

 

Ha jelentkezel hozzánk, akár terepre mész, akár az adminisztrációban nyújtasz segítő kezet, minden esetben egy jó hangulatú csapat része lehetsz!

Alig várjuk, hogy a budapesti csapatunk része legyél! Jelentkezz hozzánk még ma!
Önkéntes programunk vár!

Magam és diákjaim nevében kijelenthetem, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk a lengyelországi utunk során. Köszönjük a szuper szervezést, a szakszerű vezetést és a folyamatos tájékoztatást valamint a lehetőséget, hogy részt vehettünk a 2016-os Élet Menetén.

Fiatalként úgy tehetek a jövőmért, ha nemes küldetésekben aktívan részt veszek. Büszke vagyok magamra, hogy harcolok az antiszemitizmus ellen!

Nagyon köszönöm, hogy ott lehettem, átélhettem veletek ezt az élményt! 

Az önéletrajzomba szerettem volna egy jól mutató önkéntesi munkát, de aztán megszerettem az alapítványt és azóta is töretlenül itt a helyem.

Önkénteseink mondták
bottom of page