TOLERANCIA FOGLALKOZÁS

A Tolerancia méter Az Élet Menete Alapítvány játékos formájú (de komoly tartalmú) oktató gépe. A T-métert mindenkinek ajánljuk, aki kíváncsi a világra, vagy aki nem tudja, mennyire kíváncsi a világra. Olyanoknak javasoljuk kipróbálni, akik szívesen néznek szembe kihívásokkal, szívesen néznének virtuális tükörbe, s szeretik az új megoldásokat. 

A T-méter célja, hogy egy pillanatra megálljunk, és elgondolkozzunk azon, hogyan állunk hozzá a különböző emberekhez, a világhoz. Ha válaszolsz a T-méter kérdéseire, közelebb kerülhetsz a mindennapi élet különböző helyzeteiben hozott döntéseid mozgatórugóihoz!

A T-méter kérdéseinek megválaszolása kb 5-6 percet vesz igénybe. A válaszadás önkéntes és anonim. A kérdések összeállítására Alapítványunk neves társadalomtudósokat kért fel. 

Egyének és kisebb csoportok bejelentkezését várjuk: előre egyeztetett időpontban Klubunkban (1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 8.) kipróbálhatják a Tolerancia métert! Bejelentkezés: dora [kukac] eletmenete [pont] hu

A T-métert rendezvényekre is szívesen kölcsönadjuk, igényét szintén a dora [kukac] eletmenete [pont] hu -n jelezheti. A kölcsönzés ingyenes, pusztán a szállítási díjat kérjük kifizetni a kölcsönbevevőtől.

A Tolerancia kvízünk rövidített verziója online is elérhető:

2017/04/13

Tolerancia napot szerveztek az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskolában 2017. április 12-én, ahol a diákok érzékenyítésének egyik eszköze volt a nagy sikert aratott T-méterünk.

A játékos oktatógépet szívesen kölcsönadjuk hasonló rendezvényekre!

2016/12/02

Megtiszteltetés érte Alapítványunkat, s egy idén megalkotott új oktatási eszközünk, a Tolerancia-méter jelölést kapott a JDC Hanukatalizátor díjára, az "Innováció" kategóriájában. Ha Neked is tetszik a Tolerancia-méter ötlete, vegyél részt a szavazáson, s támogasd újításunkat! Köszönjük

--------------------------------------------

frissítés: 2016. december 28. forrás: Bálint Ház

Kedves Barátaink,

idén is átadtuk a Hanukatalizátor...

Please reload

© 2018

Az Élet Menete Alapítvány |  Bp., Hegedűs Gyula u. 8. |  info@eletmenete.hu | adószám: 18184053-1-41 | bankszámlaszám: OTP 11707024-20453651

  • Black Instagram Icon
  • Facebook Basic Black