top of page

ELHALASZTJUK AZ ÁPRILISRA TERVEZETT BUDAPESTI ÉLET MENETÉT


Az Élet Menete AlapĂ­tvĂĄny közlemĂ©nye


Az elmĂșlt napokban nemzetközi szervezetĂŒnk vezetƑi hosszas mĂ©rlegelĂ©sĂ©t követƑen - a rĂ©sztvevƑk veszĂ©lyeztetettsĂ©gi biztonsĂĄgĂĄt figyelembe vĂ©ve - arra a döntĂ©sre jutottak, hogy lemondjĂĄk az idei nemzetközi Élet Menete megemlĂ©kezĂ©s sorozatot, melyre egyĂ©bkĂ©nt a nemzetközi szervezet fennĂĄllĂĄsa Ăłta, 31 Ă©ve nem volt pĂ©lda.


Mivel mindennĂ©l fontosabb az emberek fizikai biztonsĂĄga Ă©s egĂ©szsĂ©gi ĂĄllapota, bĂĄrmirƑl is legyen szĂł, biztosak vagyunk abban, hogy jĂł döntĂ©st hoztak.

Mi MagyarorszĂĄgon 18 Ă©ve mƱködtetjĂŒk alapĂ­tvĂĄnyunkat, nemzetközi szervezetĂŒnk elƑírĂĄsait Ă©s szempontjait tiszteletben tartva, követve.


Az elmĂșlt idƑszakban alapĂ­tvĂĄnyunk munkatĂĄrsai napi szinten egyeztetik Ă©s követik a koronavĂ­russal kapcsolatos hĂ­reket Ă©s a nemzetközi Ă©s a hazai esemĂ©nyeket Ă©s fejlemĂ©nyeket, valamint a Nemzeti NĂ©pegĂ©szsĂ©gĂŒgyi Központtal is kapcsolatban vagyunk.

A mai napon arra a döntĂ©sre jutott alapĂ­tvĂĄnyunk, hogy mivel semmi nem olyan fontos, mint az emberi Ă©letek Ă©s az egĂ©szsĂ©g megĂłvĂĄsa, ezĂ©rt a 2020. ĂĄprilis 19. napjĂĄra tervezett budapesti Élet Menete emlĂ©ksĂ©tĂĄt - valamennyi szĂłba jöhetƑ szempontot alaposan mĂ©rlegelve - nehĂ©z szĂ­vvel de el kell halasztanunk.


Tisztelettel kĂ©rjĂŒk elsƑsorban a holokauszttĂșlĂ©lƑk, de minden jóérzĂ©sƱ ember megĂ©rtĂ©sĂ©t, Ă©s remĂ©nykedĂŒnk abban, hogy hamarosan sort kerĂ­thetĂŒnk az "Élet MenetĂ©re" Budapesten.




Legutóbbi hírek
Archívum
Keresés címkék alapján
Kövess minket!
  • Facebook Basic Square
bottom of page