top of page

NEMZETKÖZI ÉLET MENETE 2023

Kedves Barátunk!

Szeretettel invitálunk a 2023-as nemzetközi Élet Menetére Lengyelországba. Terveink szerint a program a következőképp alakul:

2023. március – felkészítő foglalkozás Az Élet Menete Klubhelységében (a pontos időpontot a jelentkezések függvényében a későbbiekben adjuk meg)

2023. április 16. budapesti Élet Menete

2023. április 17. 20:00 indulás Auschwitzba

2023. április 18. 8:00 érkezés Auschwitzba, a tábor megtekintése

10:00 magyar megemlékezés

13:00 nemzetközi Élet Menete

16:00 Birkenau tábor megtekintése, majd a krakkói szállás elfoglalása


2023. április 19. városnézés Krakkóban, majd hazaindulás a kora délutáni órákban. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Tekintettel arra, hogy a táborok megtekintésére jövőre nem tudunk beiktatni egy plusz napot a budapesti Élet Menete időpontja miatt, viszont az általunk az idei évben bemutatott Birkenau makett/terepasztal segítségével részletes felkészítést tudunk biztosítani a diákok számára, így a felkészítő foglalkozás szintén a program része.

A programon való részvétel díja diákoknak 45 000 forint/fő, nem diákoknak 65 000 forint/fő, amely tartalmazza az utazás költségét, a szállást egy éjszakára, a menet napján az ebédet, vacsorát és a másnapi reggelit, a nemzetközi Élet Menetén való részvételt, a felkészítő foglalkozást, az idegenvezetést a táborok területén.

Előzetesen jelentkezni a lili@eletmenete.hu email címen lehet a név, életkor, lakcím megadásával. Amennyiben egy jelentkező több résztvevőnek szeretne helyet foglalni a programban, úgy a jelentkezéskor minden résztvevő nevét, életkorát, lakcímét adja meg! 2022. december 1. után tudjuk véglegesíteni a jelentkezéseket.

Várunk minden érdeklődőt szeretettel!

Az Élet Menete Alapítvány csapata.
Comments


Legutóbbi hírek
Archívum
Keresés címkék alapján
Kövess minket!
  • Facebook Basic Square
bottom of page