top of page

AZ ÉLET MENETE A SZIGET FESZTIVÁLON


A képgalériában az Szigeten töltött 4 napunkról mutatunk pillanatképeket: héber betűk festése, toleranciaméter, csocsó-mérkőzések, szavazás a rasszizmus ellen, beszélgetések, kvízek, s a MAZSIHISZ elnökének látogatása is és sok minden más. Köszönjük mindenkinek, jövőre ugyanitt!

--------

2016-ban a Sziget Fesztiválon is találkozhatunk már augusztus 13. és 16. között ahol a Civil Sziget területén várjuk az érdeklődő fesztiválozókat! Erre az alkalomra készül el a Tolerancia méterünk, amelybe beülve bárki választ kaphat arra, hogy elég toleráns-e. Vendégeink nálunk hagyhatják a tenyér lenyomatukat, amellyel a rasszizmus, a terrorizmus és az antiszemitizmus ellen is szavazhatnak. A jövő és maguk számára rendhagyó emlékfotót készíthetnek a résztvevők, amelyeket folyamatosan feltölthetnek az esemény Facebookos felületére. Kézműves programunk keretében bárki megtanulhatja, hogy mi a neve héberül és a betűit kifestve haza is viheti! Népszerű kvízeink és egyéb közösségi játékaink is elérhetőek lesznek mind a négy napon.

Várunk mindenkit szeretettel a sátrunknál, pihenjetek meg nálunk, játszatok és beszélgessetek velünk, ismerjük meg egymást!


Csatlakozzon a Facebookon is!


Képgaléria:





Legutóbbi hírek
Archívum
Keresés címkék alapján
Kövess minket!
  • Facebook Basic Square
bottom of page